home actueel nieuws extra activiteiten meivakantie

Extra activiteiten meivakantie

OUWERKERK – Tijdens de meivakantie kan het hele gezin deelnemen aan extra activiteiten in het Watersnoodmuseum. Voor jong tot oud zijn er familierondleidingen en worden er breiworkshops gegeven. Speciaal voor de kids worden er knutselworkshops georganiseerd. Deelname aan de workshops en rondleidingen is gratis bij een betaald museumbezoek. Het Watersnoodmuseum is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur.

Familierondleidingen
Het hele gezin kan deelnemen aan de familierondleidingen op dinsdag 25 en woensdag 26 april. De rondleidingen vangen deze dagen aan om 11.00 en 13.00 uur. De rondleid(st)er neemt u tijdens de rondleiding mee langs de highlights van het museum.

Breiworkshops
Ook kunnen kinderen én volwassenen aan de slag met een eigen breiwerk in het Watersnoodmuseum. Op maandag 24 april worden er tussen 11.00 en 16.00 uur breiworkshops gegeven door Monique Dalebout van Mo & More.

Knutselworkshops
Speciaal voor de kids worden er knutselworkshops verzorgd in de meivakantie. Kinderen kunnen op dinsdag 25 en woensdag 26 april een eigen kunstwerkje maken met het thema water. Onder leiding van kunstenares Marlies Verda zijn er inloopworkshops tussen 11.30 en 16.00 uur.