home actueel nieuws creatieve workshops en rondleidingen

Creatieve workshops en rondleidingen

Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober worden er creatieve workshops voor kinderen én volwassenen gegeven in het Watersnoodmuseum. Tijdens deze dagen kunt u in het museum meer te weten komen over de emoties die gekoppeld zijn aan de ramp van 1953, hoe de bewoners van Schouwen-Duiveland het eiland na de ramp weer opbouwden en hoe we ons in de toekomst kunnen beschermen tegen het water. De workshops bestaan allen uit een rondleiding door een van de gidsen en vervolgens een creatieve opdracht onder leiding van een kunstenares.

De workshop start tweemaal daags, om 11.00 uur en om 13.00 uur. Reserveren is niet noodzakelijk, maar er geldt wel vol = vol. Reserveren kan via info@watersnoodmuseum.nl of 0111-644382.

U kunt meer informatie over de verschillende workshops per dag bekijken op de activiteitenkalender op deze website.