Nazomerconcert op daktribunes Watersnoodmuseum

OUWERKERK – Het Watersnoodnoodmuseum in Ouwerkerk organiseert, vanaf zondag 30 augustus, zes ‘zondagmiddag-nazomerconcerten’. Dit op een manier die past binnen de nieuwe regelgeving omtrent culturele activiteiten en Corona. Voor deze concerten wordt voor de bestaande dak-tribunes een buitenpodium gerealiseerd waar de muzikanten kunnen optreden. Het publiek kan van de live muziek genieten, zittend op de ‘daktribunes’; op gepaste afstand van elkaar middels gekleurde kussentjes.

In samenwerking met Stichting Festival Zeeuws-Vlaanderen organiseert het Watersnoodmuseum zo 6 muzikale zondagmiddagen met sprankelende optredens van muzikanten die allen een verbintenis hebben met zeeland! Speciaal aan de zondagmiddagconcerten is dat een en ander te combineren is met een arrangement in de vorm van een to go lunch of picknick mand! Te nuttigen in het buitengebied rondom de caissons van het Watersnoodmuseum.

Reserveren
Reserveer een plaats op de dak-tribunes (al dan niet met museumbezoek en/of luncharrangement). Reserveer (tijdig, want vol=vol, max 52 personen totaal op de tribunes) via groepen@watersnoodmuseum.nl of 0111-644382 en geniet van een mooi concert. Museum open vanaf 09.45 uur. Aanvang luncharrangement (to go of met picknickmand): 13.00 uur. Aanvang concert: 14.15. Pauze: 15 min. Einde programma: 15.45 uur. Kosten concertbezoek: € 12,50 (met korting bij een arrangement). Kosten alle arrangementen zijn te vinden op www.watersnoodmuseum.nl.

Bij slecht weer worden de concerten verplaatst naar binnen, waar ook rekening gehouden wordt met de geldende regels omtrent Corona.

Arrangementen
Maak een keuze uit een van onze arrangementen en profiteer van een flinke korting!
Arrangement 1: Lunch To go met een broodje en koffie of thee en concertkaartje. Van € 23,00 voor € 17,50 per persoon.
Arrangement 2: Museumbezoek, lunch to go van een broodje en koffie of thee en concertkaartje. Van € 33,50 voor € 24,50 per persoon.
Arrangement 3: Voor 2 personen een Picknickmand en 2 concertkaartjes. Van € 52,50 voor € 39,5 voor 2 personen. U kunt ook kiezen voor picknickmand Extra voor slechts € 10,00 meer of Deluxe voor slechts € 20,00 meer.

20-sep  Marieke Brokamp duo met gitarist Inti de Maet
Marieke Brokamp is Zeeuws violiste. Zij speelt in Het Zeeuws Orkest, Zeeuws Kamerorkest TY en strijkkwartet Arion. Marieke geeft solo-optredens in diverse muziekstijlen, speelt in een volksmuziekduo en in verschillende andere uiteenlopende bezettingen. Met toetsenist Robert Jan Stips (bekend van o.a. Nits) trekt zij door het land met een verrassend duo-programma.
Inti de Maet begon op zijn 7e met klassieke gitaarlessen bij Franky Viaene, studeerde verder bij Roland Broux, Johan Fostier en later bij jazzgitaristen Hendrik Braeckman en Frederik Leroux. Hij is te horen op albums met onder andere het Four Aces Guitar Quartet, Triunfal Quintet, Les Mecs du Nord en op verschillende cd’s van Brussels Philharmonic, o.a. met filmmuziek van Terence Blanchard en Carter Burwell. Inti heeft een voorliefde voor Argentijnse tango nuevo, klezmer en gypsy-swing, en componeert voor zijn projecten, film en theater.
Zij zullen een gevarieerd programma spelen van klassieke muziek, maar ook pop-, jazz- en wereldmuziek.

Lees meer..

september 20 @ 12:15
12:15 — 13:45 (1h 30′)

Watersnoodmuseum