Nazomerconcert op daktribunes Watersnoodmuseum

OUWERKERK – Het Watersnoodnoodmuseum in Ouwerkerk organiseert, vanaf zondag 30 augustus, zes ‘zondagmiddag-nazomerconcerten’. Dit op een manier die past binnen de nieuwe regelgeving omtrent culturele activiteiten en Corona. Voor deze concerten wordt voor de bestaande dak-tribunes een buitenpodium gerealiseerd waar de muzikanten kunnen optreden. Het publiek kan van de live muziek genieten, zittend op de ‘daktribunes’; op gepaste afstand van elkaar middels gekleurde kussentjes.

In samenwerking met Stichting Festival Zeeuws-Vlaanderen organiseert het Watersnoodmuseum zo 6 muzikale zondagmiddagen met sprankelende optredens van muzikanten die allen een verbintenis hebben met zeeland! Speciaal aan de zondagmiddagconcerten is dat een en ander te combineren is met een arrangement in de vorm van een to go lunch of picknick mand! Te nuttigen in het buitengebied rondom de caissons van het Watersnoodmuseum.

Reserveren
Reserveer een plaats op de dak-tribunes (al dan niet met museumbezoek en/of luncharrangement). Reserveer (tijdig, want vol=vol, max 52 personen totaal op de tribunes) via groepen@watersnoodmuseum.nl of 0111-644382 en geniet van een mooi concert. Museum open vanaf 09.45 uur. Aanvang luncharrangement (to go of met picknickmand): 13.00 uur. Aanvang concert: 14.15. Pauze: 15 min. Einde programma: 15.45 uur. Kosten concertbezoek: € 12,50 (met korting bij een arrangement). Kosten alle arrangementen zijn te vinden op www.watersnoodmuseum.nl.

Bij slecht weer worden de concerten verplaatst naar binnen, waar ook rekening gehouden wordt met de geldende regels omtrent Corona.

Arrangementen
Maak een keuze uit een van onze arrangementen en profiteer van een flinke korting!
Arrangement 1: Lunch To go met een broodje en koffie of thee en concertkaartje. Van € 23,00 voor € 17,50 per persoon.
Arrangement 2: Museumbezoek, lunch to go van een broodje en koffie of thee en concertkaartje. Van € 33,50 voor € 24,50 per persoon.
Arrangement 3: Voor 2 personen een Picknickmand en 2 concertkaartjes. Van € 52,50 voor € 39,5 voor 2 personen. U kunt ook kiezen voor picknickmand Extra voor slechts € 10,00 meer of Deluxe voor slechts € 20,00 meer.

27-sep Klassiek Talententenklas Zeeuwse Muziekschool met Noa van den Doel op cello en Vera Burm op viool, begeleid op piano door Jos Vogel
4-okt Klassiek Talententenklas Zeeuwse Muziekschool met Esra Jonckman op blokfluit en en Silva Eversdijk op dwarsfluit, begeleid door Jos Vogel op piano

Op 27 september en 4 oktober spelen studenten van de Talent Academy van de Zeeuwse Muziekschool. In het eerste concert zullen de jonge musici Esra Jonckman (blokfluit) en Noa van den Doel (cello) spelen. Een week later spelen Vera Burm (viool) en Silva Eversdijk (dwarsfluit). Uitgevoerd zullen worden werken van o.a. Van Eyk, Vivaldi en Bach en de Belgische componist Joseph Jongen.
De Zeeuwse Muziekschool is een instituut dat zowel de traditionele muzieklessen verzorgt als ook muzikale dienstverlening in brede zin van het woord op scholen en in het sociaal domein tot haar taken heeft. De Talent Academy is een speciale klas van de Zeeuwse Muziekschool waarin talentvolle leerlingen bijzondere aandacht krijgen en veelvuldig podiumervaring kunnen opdoen. De concerten in het Watersnoodmuseum worden gezien als een waardevolle culturele verbinding.

Lees meer..

september 27 @ 12:15
12:15 — 13:45 (1h 30′)

Watersnoodmuseum