Paasdiner

Zaterdag 16 april: Paasdiner
Het paasdiner bestaat uit 3 tot 5 heerlijke gangen:

Gang 1: Krokante buikspek / lente salade / artisjokken / kwartelei.
Gang 2: Zeeuwse vissoep.
Gang 3: Gegrilde hamachi / kokkels / lamsoren / antiboise / knolselderij.
Gang 4: Gebakken lamsrumps / asperges / rodewijn saus / carre aardappelen (hoofdgerecht).
Gang 5: Dessert van de chef.

Kosten:
3 gangen menu €32,50 (voorgerecht / hoofdgerecht / dessert)
4 gangen menu €37,50 (voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert)
5 gangen menu €45,- (voorgerecht / soep / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert)

Wijnarrangement:
3 gangen €14,-
4 gangen €18,50
5 gangen €22,50

De inloop is tot 20.00 uur. De kosten bedragen € 45 p.p. (exclusief drankjes).
Reserveer door een mailtje te sturen naar info@hetvijfdecaisson.nl of te bellen naar 0111-745010.

april 16 @ 16:00
16:00 — 20:30 (4h 30′)

Het Vijfde Caisson