Dagworkshop 'Vrij, Gelijk & Samenleven' - Damaris Matthijsen

15jun10:0016:30Dagworkshop 'Vrij, Gelijk & Samenleven' - Damaris Matthijsen10:00 - 16:30

Evenement details

Voel jij dat het anders moet en kan in de wereld en zoek je inspiratie en handvatten hoe jij in jouw leven en in jouw werk, met je bedrijf of initiatief vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid kan samenwerken?
Dan brengt deze dag je bij wat je nodig hebt!

Auteur Damaris Matthijsen geeft in alle provincies van Nederland een dagworkshop rondom haar boek Vrij, Gelijk & Samenleven, wegwijzer naar een mens- en Aardewaardige samenleving. Een inkijkje in hoe vrij, gelijk en samen je leven en werk kunnen veranderen, wat het verschil is tussen uitgangspunt en vorm, waarom je een brondocument wilt schrijven voor je organisatie of initiatief en hoe je vormen vindt die daarmee in lijn zijn. Vertrekpunt ben jij met je vragen. Elke dag ziet er daarom een beetje anders uit. Zien we je daar?

Waar: Een dag in samenwerking met Economy Transformers in het auditorium van Het Vijfde Caisson, onderdeel van het Watersnoodmuseum.
Programma:na een check-in waar de vragen mogen klinken introduceert Damaris elementen van het boek. De dag zal afgewisseld worden met inhoud en oefeningen om te kunnen doorvoelen en beleven wat er gedeeld wordt.
Tijd:
 van 10.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 9.30).
Aanmelden: economytransformers.nl
Prijs: € 60,- ex btw (afrekenen € 72,60 incl btw). Dit is exclusief het boek á € 38,50 (die kun je hier apart bestellen of ter plekke kopen), koffie, thee en lunch. (Inclusief boek en lunch zijn de kosten € 90,- exclusief btw, beide zijn ter plekke nog te verkrijgen/reserveren).
Minima kunnen deelnemen voor € 25,- incl btw.
Kun je je dit niet veroorloven en ben je onder de 25 jaar oud? Laat het ons weten. Iona Stichting maakt je toegang mogelijk.

2. Boektour Flyer Zeeland

Toon meer

Tijd

(Donderdag) 10:00 - 16:30

Locatie

Auditorium Het Vijfde Caisson, Ouwerkerk

Add comment