OUWERKERK – VIP-KAART-houders van de BankGiro Loterij mogen gratis binnen bij het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. De kaart is een cadeau van de BankGiro Loterij voor hun leden en biedt behalve gratis toegang tot zo’n 50 musea ook korting op allerlei avondjes en dagjes uit in Nederland.

Het Watersnoodmuseum ontving in 2018 een aanzienlijke donatie van de loterij-organisatie ten behoeve van de herinrichting van het vierde caisson. Daarmee erkende de loterij het belang van het Watersnoodmuseum en het verhaal dat er verteld wordt. Dit wordt nu nog eens versterkt door het museum toe te voegen aan hun VIP-partners. Het museum ontvangt per VIP-KAART gebruiker een bedrag van de loterij.

De kaart is ook in de vakantie te gebruiken en dat is mooi, want dan zijn er extra activiteiten in het museum, zoals familie-rondleidingen.