Gezocht: jeugddirecteur voor één dag

Wil jij voor één dag directeur worden van het Watersnoodmuseum? Dat kan! Op woensdag 12 juni kan jij voor een dag de baas zijn in het museum. En dat niet alleen: als jeugddirecteur je verricht de opening van het Jeugdwatersnoodmuseum!

Geef je op!

Vertel ons waarom jij de perfecte jeugddirecteur bent en maak kans op een onvergetelijke dag. Wie weet open jij straks het Jeugdwatersnoodmuseum! Een jury van het Watersnoodmuseum kiest een jeugddirecteur uit de inzendingen.

• Je bent tussen de 7 en 14 jaar oud
  • Je ouders/verzorgers hebben toestemming gegeven voor deelname
  • Je kan op woensdagmiddag 12 juni aanwezig zijn in het museum
  • Een volwassene is op 12 juni samen met jou aanwezig in het museum (als je chauffeur, butler, enz.)
  • Je vind het goed dat je mogelijk op foto’s komt te staan die kunnen worden gebruikt in het museum & ter promotie van het museum. Je ouders gaan hiermee ook akkoord

Het Jeugdwatersnoodmuseum is mogelijk gemaakt dankzij BankGiro Loterij, Mondriaan Fonds, Provincie Zeeland, DELTA Zeeland Fonds, Vrienden WNM & Janivo Stichting.

Schrijf je hier in: