Stichting Vrienden van het Watersnoodmuseum


Met uw jaarlijkse bijdrage steunt u het museum om te blijven vernieuwen, zodat steeds weer nieuwe generaties kennis kunnen maken met verhalen over de kracht van het water. Samen met onze vrienden houden we de herinneringen aan de watersnoodramp levend en schenken we aandacht aan de eeuwige strijd tegen het water.

Word lid
Vanaf € 25,- per jaar bent u lid van de Stichting Vrienden van het Watersnoodmuseum en heeft u met 2 personen gratis toegang tot het museum. U bent welkom op de jaarlijkse Vriendendag en wordt uitgenodigd voor verschillende activiteiten en excursies. Uiteraard kunt u een Vriendenlidmaatschap ook aan iemand cadeau geven.

Met steun van onze vrienden kunnen we extra projecten realiseren. U kunt eenvoudig lid worden van de Vriendenstichting door dit formulier in te vullen. Wilt u meer weten stuur ons dan een mail via vrienden@watersnoodmuseum.nl of neem contact op met de secretaris, Arian Bakker, 06-18519568.

Projecten
De Stichting Vrienden van het Watersnoodmuseum is een zelfstandige stichting die zelf bepaalt wat er met het door haar leden bijeen gebrachte geld gebeurt. In overleg met het museum worden jaarlijks te steunen projecten uitgezocht. Zo zijn de kijk- en luisterzuilen van het Oral History project 1953 Het Verhaal mede met steun van de vrienden gerealiseerd. Ook is met steun van de vrienden een oud schilderij over de ramp aangekocht. Meer informatie over ondersteunde projecten.

Als Vriend ontvangt u de volgende voordelen:
  • Exclusieve uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag
  • Uitnodigingen voor openingen van nieuwe tentoonstellingen
  • Uitnodigingen voor rondleidingen, excursies en activiteiten
  • Als eerste op de hoogte via de digitale nieuwsbrief van het Watersnoodmuseum
  • Draagt u bij aan een toekomstbestendig museum