In Overvloed: Joël Broekaert
Je wil duurzamer en gezonder gaan eten. Ja, nu echt. Maar hoe doe je dat dan? Mag het ook nog lekker zijn? Het Watersnoodmuseum en Joël Broekaert helpen je zondag 28 april op weg!
In ‘In Overvloed’ leren mensen van een voedselexpert hoe ze hun eetgewoontes meer duurzaam en gezond kunnen maken. Daarnaast proeven ze ook meteen maaltijden die op deze nieuwe kennis aansluiten. De koks van Het Vijfde Caisson zorgen voor passende gerechten!
Zondag 28 april komt Joël Broekaert op bezoek bij het Watersnoodmuseum. Hij is culinair journalist, schrijver, en recensent voor NRC. Daarnaast werkte hij mee aan meerdere televisieprogramma’s en boeken over voedsel. Een expert met genoeg ervaring!
Programma
15:30 – 16:00 uur: Inloop
16:00 – 17:30 uur: Proefles door Joël Broekaert
17:30 – 19:30 uur: Diner
19:30 uur: Einde van het programma
Prijs
€ 45,- per persoon. Voor dit bedrag doe je mee aan de proefles en het 3 gangendiner.
Voor drankjes tijdens het diner betaal je extra.
Locatie
Het Vijfde Caisson van het Watersnoodmuseum, Weg van de Buitenlandse Pers 3, Ouwerkerk.