Stichting Vrienden van het Watersnoodmuseum

Wie zijn wij

De stichting Vrienden van de Stichting Nationaal Monument Watersnoodramp 1953 biedt hetmuseum financiële ondersteuning bij het organiseren van activiteiten.

Alle Vrienden doen jaarlijks een bijdrage naar eigen inzicht, vanaf € 25,- per persoon. Met de gezamenlijke bijdragen kan de Stichting Vrienden projecten financieel ondersteunen. Het Watersnoodmuseum kan hierdoor blijven vernieuwen, zodat de kennis en ervaring over de invloed van het water met volgende generaties gedeeld kan blijven worden.

Samen met onze Vrienden houden we de herinneringen aan de Watersnoodramp van 1 februari 1953 levend en schenken we aandacht aan de eeuwige strijd tegen het water.

TIP! Op zoek naar een waardevol en origineel cadeau? Geef een Vriendenlidmaatschap!

Word ook vriend
Al vanaf € 25,- per jaar steunt u het Watersnoodmuseum. Word ook Vriend en schrijf u hier in. Uw bijdrage en die van de andere Vrienden maken verschillende projecten en activiteiten van het museum mogelijk.

Toch nog vragen? Stuur ons een mail via vrienden@watersnoodmuseum.nl

Als betrokken Vriend krijgt u:
  • uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag in het Watersnoodmuseum met eenwisselend programma.
  • gratis toegang tot het Watersnoodmuseum tijdens de Vriendendag.
  • uitnodigingen voor rondleidingen, openingen van nieuwe tentoonstellingen, excursies en andere activiteiten.
  • per kwartaal de digitale nieuwsbrief van het Watersnoodmuseum in uw inbox.

Projecten
Blijven vernieuwen, hoe doet een museum gewijd aan een watersnoodramp dat? De kracht
van het water en de eeuwige strijd daarmee blijven een actueel thema. Zeker in deze tijd!
Des te belangrijker dat het bewustzijn hierover levend wordt gehouden. Dit doet het Watersnoodmuseum door het realiseren van onder andere projecten, tentoonstellingen en onderwijsprogramma’s.

Stichting Vrienden van het Watersnoodmuseum overhandigt daarvoor niet zomaar een jaarlijkse schenking. Als zelfstandige stichting overlegt zij samen met het Watersnoodmuseum aan welke projecten de Vrienden bijdragen.