Stagiair keuken
Wat ga je doen?
Museumbrasserie Het Vijfde Caisson heeft een menukaart vol lekkere dranken en heerlijke gerechten. Gelegen in het krekengebied van Ouwerkerk is de Brasserie een prachtige locatie waar je, met of zonder museumkaartje, heerlijk kunt koffiedrinken, lunchen en borrelen. Bij mooi weer kan dat op het grote terras. Wat ga je doen? Je werkt voornamelijk in de keuken waar je de lekkerste lunches maakt. Je werkt tijdens openingstijden van het museum (di – zo 09.30 – 17.00 uur) en mogelijk bij ontvangsten en evenementen na openingstijd. Wat bieden we je? Je werkt op een van de mooiste locaties van Zeeland en maakt deel uit van een enthousiast team. Het salaris is marktconform.
Wie zoeken we?
Wie zoeken wij? We zoeken een enthousiaste collega die onze bezoekers graag een heerlijke ervaring biedt. Je hebt affiniteit met en ervaring in de horeca en zet graag iets lekkers op tafel. Je kunt prima wat langer op je benen staan en vindt het leuk om er op de piektijden helemaal voor te gaan.
Wat bieden we?
We zijn een erkend leerbedrijf waar je ene BOL-, of BBL-stage kunt volgen. Onze museumbrasserie ligt in een prachtige omgeving en volgt de gunstige openingstijden van het museum, namelijk ma-zo van 9:30u tot 18:00u. Af en toe vinden er in de avond nog evenementen plaats, maar meestal ben je 's avonds vrij. We bereiden verse producten van een leuke lunchkaart en we serveren daarnaast een wisselend menu op maat voor groepen.
Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar Linda Oosterwijk, loosterwijk@watersnoodmuseum.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via 0111 745 010.
