In Overvloed: Onno Kleyn

28sep16:0017:30In Overvloed: Onno Kleyn16:00 - 17:30(GMT+02:00)

Evenement details

Goed je bord schoonmaken met een laatste aardappel, want de vla moet erin – wie herinnert het zich nog? In de loop van de 20e eeuw zijn allerlei eetgewoonten veranderd. Groenten korter koken, pasta bereiden, uit eten gaan in exotische restaurants, nieuwe ingrediënten gebruiken als paprika’s en avocado’s, en bovenal meer vlees eten, het kon niet op. Culinair-historisch schrijver Onno Kleyn, bekend van zijn boeken en rubrieken in de Volkskrant, neemt ons mee op een tocht door de geschiedenis van ons eten, vanaf het begin van de 20e eeuw. Een feest van herkenning maar ook van verrassingen!

In overvloed
Je wil duurzamer en gezonder gaan eten. Ja, nu echt. Maar hoe doe je dat dan? Mag het misschien ook nog een beetje smaken? En van het woud aan keurmerken en goedbedoelde adviezen van influencers word je ook niet echt veel wijzer.
Het Watersnoodmuseum helpt je graag op weg. Met ‘In overvloed’, een serie interactieve lezingen, gegeven door experts op het gebied van duurzaamheid en voedsel.

Datum: zaterdag 28 september
Tijd: 16.00 – 19.30
Prijs: Lezing: € 12,50 p.p., lezing + diner: € 45,00 p.p. (inclusief 3 gangen diner, drankjes exclusief)
Locatie: Het Vijfde Caisson, Weg van de Buitenlandse Pers 3, Ouwerkerk (Zeeland)

Toon meer

Tijd

(Zaterdag) 16:00 - 17:30(GMT+02:00)