'Dichter aan Zee' Poëziemiddag met de Reizende dichters

19nov14:0017:00'Dichter aan Zee' Poëziemiddag met de Reizende dichters14:00 - 17:00(GMT+01:00)

Evenement details

Het Reizende Dichterscollectief van Goeree-Overflakkee houdt zondag 19 november een ‘Dichter aan Zee Poëziemiddag’ in Het Vijfde Caisson, onderdeel van het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Aan deze bijeenkomst is geen specifiek thema verbonden. De bezoekers worden onthaald op een breed scala aan gedichten over diverse onderwerpen. Naast poëzie is er ook ruimte voor muzikale intermezzo’s.

Binnen het programma is tevens ruimte gereserveerd voor een open podium. Enthousiaste dichters worden daarvoor uitgenodigd hun eigen creaties ten gehore te brengen. Vooraf aanmelden voor dit open podium wordt wel op prijs gesteld. Dat kan telefonisch: 06-30253346 of via e-mail: oogo@dereizendedichters.nl

Het programma wordt gepresenteerd door Herman Maas. Deelnemende reizende dichters zijn Cattherine van Vliet, Frouke Bienefelt, Sterre van Resum en Niels Snoek. Ook zijn er optredens van enkele  gastdichters onder wie: Anne-Marie Maartens en Hanneke Middelburg. Een muzikaal optreden wordt verzorgd door het duo Sylvia en Bertha. Beiden zijn lid van de Koninklijke Muziekvereniging Witte van Haemstede. Sylvia bespeelt de basklarinet en Bertha de hobo.

Deze poëziemiddag wordt gehouden in het Vijfde Caisson bij het Watersnoodmuseum, aanvang 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis, maar om de onkosten te dekken wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.

Toon meer

Tijd

(Zondag) 14:00 - 17:00(GMT+01:00)

Krijg routebeschrijving

Add comment