In Overvloed X Joël Broekaert

28apr15:3019:30In Overvloed X Joël BroekaertVoedsel, klimaat en duurzaamheid15:30 - 19:30(GMT+02:00)

Evenement details

Zondag 28 april geeft Joël Broekaert proefles in het Vijfde Caisson. Hij leert je alles wat je als nieuwsgierige eter wilt weten over smaak, van aromamolecuul tot umami. Jij kan erbij zijn, kaarten kun je bestellen via Stager >>
Uiteraard zorgen de koks van museumbrasserie Het Vijfde Caisson aansluitend voor een passend themamenu (inbegrepen)

Joël Broekaert (1982) is culinair journalist, schrijver, en recensent voor nrc. Ook schreef hij voor Vrij Nederland en maakt hij televisieprogramma’s zoals Joël Lokaal en De smaak van Joël. Met Hiske Versprille presenteert hij de podcast Makkelijke eters. Hij is jurylid van Celebrity MasterChef en stond in het theater met Proefles met Joël. Hij is auteur van De Alleseter, Van honingbij tot hagelslag, samen met Joris Bijdendijk, de bestseller Bij Bijdendijk thuis. Zijn meest recenten boeken zijn Proefles en De wereldgeschiedenis in twaalf bonen.

In overvloed
Je wil duurzamer en gezonder gaan eten. Ja, nu echt. Maar hoe doe je dat dan? Mag het misschien ook nog een beetje smaken? En van het woud aan keurmerken en online adviezen van influencers word je ook niet echt veel wijzer.
Het Watersnoodmuseum helpt je graag op weg. Met ‘In overvloed’, een serie interactieve lezingen, gegeven door experts op het gebied van duurzaamheid en voedsel.

Programma
Inloop: vanaf 15.30 uur
Aanvang Proefles: 16.00 uur
Start diner:
17.30 uur
Einde programma: 19.30 uur
Prijs: € 45,- p.p. (inclusief 3 gangen diner, drankjes exclusief)
Locatie: Het Vijfde Caisson, Weg van de Buitenlandse Pers 3, Ouwerkerk (Zeeland)

Toon meer

Tijd

(Zondag) 15:30 - 19:30(GMT+02:00)