Watersnoodmuseum zoekt creatieve jongeren voor bijzondere voorstelling

Voorstelling met diner en muziek op 22 juni 2024, kaarten nu te koop

OUWERKERK – Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk en muziekdocente Cathy Kotoun uit Zierikzee slaan de handen ineen voor het interdisciplinaire maakproject ‘Nacht van de Dag’ dat op zaterdag 22 juni 2024 plaatsvindt. Dit bijzondere project biedt een podium voor 20 jongeren om een unieke voorstelling te creëren met een bijpassend diner, waarbij muziek, theater en culinaire kunsten samenkomen in het indrukwekkende caisson, waarin het museum is gevestigd.

Geïnspireerd door de aangrijpende verhalen van het Watersnoodramp zullen deze jonge creatievelingen onder begeleiding van ervaren professionals uit verschillende disciplines een krachtige boodschap voor de toekomst uitdragen. De voorstelling belooft een onvergetelijke ervaring te worden waarbij het verleden en de toekomst op inspirerende wijze samenkomen.

Oproep aan jongeren
Het Watersnoodmuseum nodigt enthousiaste jongeren uit om deel te nemen aan dit spannende project en samen een artistieke reis te maken die zowel ontroert als inspireert. De inschrijving is geopend en alle geïnteresseerde jongeren worden aangemoedigd om zich aan te melden voor ‘Nacht van de Dag’.

Herken jij je hierin?
– Tussen de 14 en 21 jaar
– Affiniteit met klimaat en zeespiegelstijging
– Wil graag (creatieve) vaardigheden verder ontwikkelen
– Beschikbaar tijdens repetitiedagen en uitvoering (zie website)

Geef je dan nu op via ons aanmeldformulier! Het formulier vind je ook op de webpagina: Creatieve jongeren gezocht voor Nacht van de Dag – Watersnoodmuseum

Foto's: © Carine Cats

Nacht van de Dag
Uiteraard is ook publiek van belang! Ervaar daarom de avond van creativiteit en inspiratie tijdens Nacht van de Dag in het eerste caisson van het Watersnoodmuseum. Jongeren verkennen het grensgebied van muziek, theater en culinaire kunst, en inspireren bezoekers met hun persoonlijke boodschap. Slechts 60 plaatsen beschikbaar voor deze bijzondere avond. Wees er dus snel bij, want vol is vol!

Datum: Zaterdag 22 juni 2024
Tijd: 18:00 uur – 20:00 uur
Tickets: € 55,- per persoon, inclusief diner en drank. Verkrijgbaar via www.watersnoodmuseum.nl/event/. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke avond vol kunstzinnige ontdekkingen!

Locatie: Watersnoodmuseum
Weg van de Buitenlandse Pers 5
4305 RJ, Ouwerkerk

Deel dit bericht