Poëziemiddag bij het Watersnoodmuseum

OUWERKERK – Op zondagmiddag 4 september 2022 organiseren de Reizende Dichters de jaarlijks terugkerende poëziemiddag ‘Dichter aan Zee’ bij het Watersnoodmuseum. Het programma duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Het programma bestaat uit voordrachten van gedichten over uiteenlopende onderwerpen. Naast de poëzie zullen er muzikale intermezzo’s ten gehore worden gebracht.

De Reizende Dichters is een collectief van vrijetijdsdichters – dichters, die op enigerlei wijze een band hebben met Goeree-Overflakkee en/of Schouwen-Duiveland. Naast dichters uit het dichterscollectief dragen ook gastdichters hun gedichten voor. Tevens worden bezoekers uitgenodigd om hun dichtkunsten te laten horen tijdens het Open podium. Aanmelden voor dit Open podium kan aan het begin van de middag of door vooraf te melden bij Niels Snoek via oogo@cultuurpleingo.nl. Het gehele programma is als volgt:

13.30    Inloop
14.00    Opening door presentator Herman Maas
14.05    Mels Hoogenboom, gastdichter
14.15    Catherine van Vliet, reizende dichter
14.25    Anne Hanse, reizende dichter
14.35    Muzikaal intermezzo Mels Hoogenboom en  Tamara van As

14.45    Pauze

15.05    Jan van Vliet, gastdichter
15.15    Marian Kortekaas, reizende dichter
15.25    Anna de Bruyckere, gastdichter
15.35    Muzikaal intermezzo Mels Hoogenboom en Tamara van As
15.45    Open podium aangemeld: Cathrien Berghout
15.55    Niels Snoek, reizende dichter
16.00    Afsluiting

De poëziemiddag vindt buiten plaats, waarbij men kan plaatsnemen op de daktribunes. Bij slecht weer zal het programma binnen in het Watersnoodmuseum plaatsvinden. Bezoekers kunnen kosteloos de poëziemiddag bijwonen. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de onkosten te dekken. Aanmelden is niet nodig.

Deel dit bericht