Gezocht: Zelfstandig werkend kok

+/- 32 uur p/w.

  • Wil jij werken in de brasserie van het best bezochte museum van Zeeland?
  • Vind jij het een sport om gasten te verwennen met Zeeuwse zaligheden?
  • En wil jij werken van 11.00 tot 18.00?
  • Dan hebben wij de ideale baan voor jou!
het vijfde caisson brasserie web

Museumbrasserie/kenniscentrum Het Vijfde Caisson maakt deel uit van het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het museum geeft een beeld van wat er is gebeurd tijdens en na de Watersnoodramp van 1 februari 1953. Thema’s die hier worden belicht zijn de Watersnoodramp, maar ook klimaatverandering en zeespiegelstijging. Gasten van de brasserie en het kenniscentrum zijn zowel bezoekers van het museum als passanten en professionals/zakelijke groepen. En dat moeten er de komende tijd nog meer worden.

Het Watersnoodmuseum gaat Het Vijfde Caisson tussen 2021 -2024 namelijk ontwikkelen als een publiek venster, platform en knooppunt voor initiatieven en projecten op het gebied van voedsel in relatie tot water en klimaat, toen, nu en in de toekomst. Wat stond er op het menu in 1953 en wat eten we in 2053 en waar komt het vandaan? Hoe zag voedselvoorzienig er 70 jaar geleden uit in Zeeland en welke innovaties vinden er nu plaats? Welke rol spelen water en klimaat in onze voedselproductie in Zee en op het Land?

Het Vijfde Caisson legt de voedselrijkdom van de Zeeuwse Delta in de etalage en op het bord als voorbeeld voor Delta’s wereldwijd. Met diverse foodbelevingen wil het bewustwording en gedragsverandering bij zowel inwoners van Zeeland als toeristen op gang brengen en zo een bijdrage leveren aan de strijd tegen klimaatverandering.

We hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en willen dit ook graag terug zien in ons team. De brasserie is dagelijks geopend van 09.30 tot 18.00 uur; soms zijn er avondactiviteiten op afspraak waarvoor je ingezet kunt worden.

Wij vragen:

Een zelfstandig werkend kok, (kok in opleiding) ter ondersteuning van de chef; die de brasseriekeuken ook zelfstandig kan draaien en die enthousiast wordt van onze ambities.

Wij vragen:

  • Kennis van zaken die spelen in de keuken
  • Interesse in, belangstelling en liefde voor Zeeuwse producten
  • Flexibiliteit
  • Stressbestendigheid
  • Een positieve instelling en een goed humeur

Wij bieden:

  • Een baan bij een organisatie met ambities (museum en foodbelevingen)
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Veelzijdigheid aan werkzaamheden
  • Ruimte voor creativiteit
  • Gezellig, klein team
  • Goede beloning
  • Onbeperkt toegang tot het Watersnoodmuseum en activiteiten
  • Werkdagen van 11.00 – 18.00 uur. (+/-)

Sollicitaties met C.V. kunnen gestuurd worden aan: directie@watersnoodmuseum.nl of per post naar: Watersnoodmuseum, t.a.v. Lianne Kooiman, Weg van de Buitenlandse Pers 3-5, 4305 RJ, Ouwerkerk. Onder vermelding van sollicitatie Zelfstandig werkend kok. Voor vragen over deze vacature kun je bellen naar 06-48196570.

Deel dit bericht