Gezocht: medewerker(s) bediening

  • Wil jij werken in de brasserie van het best bezochte museum van Zeeland?

  • Vind jij het een sport om gasten met een grote glimlach te ontvangen

  • En wil jij werken van 09.30 tot 18.00?

  • Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Museumbrasserie Het Vijfde Caisson in Ouwerkerk zoekt:

Medewerker(s) bediening

24-40 uur p/w.

Museumbrasserie/kenniscentrum Het Vijfde Caisson maakt deel uit van het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het museum geeft een beeld van wat er is gebeurd tijdens en na de Watersnoodramp van 1 februari 1953. Thema’s die hier worden belicht zijn de Watersnoodramp, maar ook klimaatverandering en zeespiegelstijging.

Gasten van de brasserie en het kenniscentrum zijn zowel bezoekers van het museum als passanten en professionals/zakelijke groepen. En dat moeten er de komende tijd nog meer worden.

Het Watersnoodmuseum gaat Het Vijfde Caisson tussen 2021 – 2024 namelijk ontwikkelen tot een breed toegankelijk platform en knooppunt voor initiatieven en projecten op het snijvlak van voedsel, water en klimaat – toen, nu en in de toekomst.
Wat stond er op het menu in 1953 en wat eten we in 2053 en waar komt het vandaan? Hoe zag voedselvoorziening er 70 jaar geleden uit in Zeeland en welke innovaties vinden er nu plaats? Welke rol spelen water en klimaat in onze voedselproductie in Zee en op het Land?

De menukaart van Het Vijfde Caisson getuigt van de voedselrijkdom van de Zeeuwse Delta en wil daarmee een voorbeeld zijn voor Delta’s wereldwijd. Met diverse foodbelevingen wil Het Vijfde Caisson bewustwording en gedragsverandering bij inwoners van Zeeland en toeristen bewerkstelligen om zo een bijdrage te leveren aan de strijd tegen klimaatverandering.

We hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en willen dit ook graag terug zien in ons team. De brasserie is dagelijks geopend van 09.30 tot 18.00 uur; soms zijn er avondactiviteiten op afspraak waarvoor je ingezet kunt worden. Voor uitbreiding van het horecateam zijn we op zoek naar medewerker(s) bediening voor minimaal 24 en maximaal 40 uur.

Tot de taken behoren onder meer:

  • Bediening van de gasten van de brasserie
  • Bediening/uitserveren (catering etc.) bij groepsbezoeken en/of activiteiten van het museum en het kenniscentrum
  • Zorgen dat de brasserie er representatief en verzorgd uitziet

Wat bieden we:

  • Goede beloning
  • Gezellig team
  • Drukbezochte brasserie en terrassen
  • Werken overdag (met af en toe een avond)
  • Onbeperkt toegang tot het Watersnoodmuseum en activiteiten

Wat vragen we:

  • Horeca-ervaring is fijn
  • Positieve instelling
  • Enthousiasme
  • Oog voor detail
  • Enthousiasme voor het vak

Sollicitaties met C.V. kunnen gestuurd worden aan: directie@watersnoodmuseum.nl of per post naar: Watersnoodmuseum, t.a.v. Lianne Kooiman, Weg van de Buitenlandse Pers 3-5, 4305 RJ, Ouwerkerk. Onder vermelding van sollicitatie Medewerker bediening brasserie. Voor vragen over deze vacature kun je bellen naar 06-48196570.