Klarinetensemble en balletschool treden samen op

OUWERKERK – Zaterdag 16 oktober 2021 vindt bij de daktribunes tussen de caissons van het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk de multidisciplinaire voorstelling ‘De vloed’ plaats. Het is een performance waarbij muziek en ballet samenkomen. De voorstelling is een samenwerking tussen Muziekschool Zeeland en Elly Geelhoed Ballet.

Muziekschool Zeeland en Elly Geelhoed ballet verzorgen een optreden geïnspireerd door The Flood van Mario Burki. Een fraai stuk waar Elly Geelhoed zelf een choreografie op heeft gemaakt welke wordt begeleid door klarinetensemble Klezz onder leiding van Hans Hest.

Albert de Vos van het Cultuurhuis heeft de muziek van The Flood bewerkt. De voorstelling sluit perfect aan bij het thema van het Watersnoodmuseum en is tevens een mooie culturele samenwerking op Schouwen-Duiveland. Deze voorstelling is nog niet eerder gedaan en wordt speciaal voor dit optreden voorbereid.

Reserveren
Voor wie zeker wil zijn van een plaatsje op de daktribunes kan reserveren tot uiterlijk vrijdagmiddag 15 oktober 16.00 uur. Dit kan door een mail te sturen naar info@watersnoodmuseum.nl onder vermelding van voorstelling De Vloed.

Deel dit bericht